1 בצל מגורר על פומפיה דקה, 1 גזר מגורר על פומפיה דקה, 1/2 כוס אורז שטוף, 2 כפות אבקת מרק עוף, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית סוכר, 2/3 קופסת רסק עגבניות ריכוז 28/30, מיץ מלימון אחד, 4 ליטר מים, למשקיעים אפשר להכין ציר עוף מעצמות עוף ולבשל ב-5 ליטר מים שעתיים בתוספת כף מלח, ולאחר מכן להמשיך את המתכון ללא אבקת מרק העוף.
בסיר גדול לטגן את הבצל והגזר עד הזהבה, להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים לערבב ולהוסיף את המים להביא לרתיחה ולבשל כ15 דקות. להוסיף את האורז ולבשל כ-15 דקות נוספות, לכבות את האש ולהוסיף את מיץ הלימון, ולהמתין כ-10 דקות ולהגיש עם לחם שחור טרי.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported