1/2 1 ק"ג בשר חזיר (כתף) טחון גס1 כפית צ'ילי יבש גרוס10 שיני שום כתוש1 כפית כורכום1 כפית מלח1 כף פפריקה חריפה2 מקלות למון גרס טחון או גרדה משלושה לימונים1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד על פומפיה דקה
לערבב את כל המצרכים בקערה לכסות בניילון נצמד, להכניס לשעה למקרר, לאחר מכן להזריק לתוך מעיין לנקניקיות ולצלות על גריל או במחבת מחזיק בקרור -3 ימים או בהקפא עד השימוש.
בתאבון.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported