3 עגבניות2 פלפלים אדומים1 גבעול פראסהתירס מבושל או מקופסא -מעט1 כף צילה אדום1 רבע כוס מים1 כפית שמן לטיגון2 כפות אבקת מרק עוףתבלינים,פפריקה,מלח,כמון,זנגוויל -לפי הטעם
קוצצים את העגבניות והפלפלים והפראסה,
מטגנים כל ירק לחוד
מוסיפים את כל התבלינים
מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק
מגישים עם אורז אדום או עדשים אדומים
אלונה ספטון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported