כל אחד יכול לאפות לחם בבית בתנור הבייתי ,פשוט צריך לעקוב אחרי כללים מסויימים ויוצא לחם מושלם.חשוב להקפיד על סדר הכנסת המרכיבים ואופן לישת הבצק וזמן.בכדי שיצא לחם טוב צריך להקפיד על תנור חם מראש ולחות בתנור.אז בואו נתחיל!
למתכון המלא...
|
כיכרות לחם מצויינים להגשת מרקים סמיכים לימים קרים מומלץ להכין
למתכון המלא...
|
לחם כפרי מקמח שיפון מדהים בטעמו, חיבים להכין, לא תאמינו איזה ריחות של אפית לחם יש בבית.
למתכון המלא...
|
|
מתכון נהדר ללחמניות מיני, מעולה לעבודה עם הילדים בחופש.מנסיון לא נשארות הרבה זמן, מחסלות במהרה
למתכון המלא...
|
מאפה בית מרוקאי, מדהים, מתאים במיוחד לטבילה ברוטב הדגים של יום שישי.
למתכון המלא...
|
מתכון מעולה להכנת פוקצה ביתית כמו מיטב המסעדות האיטלקיות.הייתי ממליץ לוותר על הבלנדר, וללוש ביחד עם הילדים, הם ייהנו מלישת הבצק...ומהטעימות.
למתכון המלא...
|
|
|
|