1/2 ק"ג פטריות שמפניון טריות1/2 כוס גרגרי חומוס מבושלים (ניתן להשתמש בחומוס משימורים)2 בצלים פרוסים לחצאי ירח1 שן שום כתוש1/4 כפית כורכום1/2 כפית פפריקה חריפה1/2 כפית כמון1/2 כפית פלפל שחור1 כפית מלח1/2 זר פטרוזיליה
לחמם את השמן במחבת ולהוסיף את הבצל והפטריות. לטגן עד הזהבת הבצל להוסיף את השום לדקה נוספת . להוסיף את גרגרי החומוס והתבלינים, לערבב ולהמשיך לבשל עוד דקה. להוסיף את הפטרוזיליה, לערבב ולכבות את האש. ****להגיש חם.
בתאבון.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported