6 פלפלים חתוחים ל-4 כל אחד ללא הגרעינים2 כוסות חומץ רגיל 5%1/2 2 כוסות מים1/2 כפית בהרט לחמוצים1/2 כפית כורכום1 כפית סוכר1/2 כפית מלח
להכניס את כל המצרכים לסיר ולהביא לרתיחה, לערבב ולכבות את האש, לתת לפלפלים להצטנן בתוך הנוזלים, לאחר שהתקרר להעביר לכלי עם מכסה ולהכניס לקירור.
בתאבון.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported