נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול לטגן את הבצל והגזר עד הזהבה, להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים לערבב ולהוסיף את המים להביא לרתיחה ולבשל כ15 דקות. להוסיף את האורז ולבשל כ-15 דקות נוספות, לכבות את האש ולהוסיף את מיץ הלימון, ולהמתין כ-10 דקות ולהגיש עם לחם שחור טרי.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe856.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון