2 תפוח אדמה גדולים1 בצל ירוק3 ביצים קשות2 גזר2 כפות אפונה 1 מלפפון חמוץ1 כף שמןמיונזמלח,כמון,זעתר,חצי כפית לימון או לפי הטעם
מבשלים את התפוחי האדמה בקליפה ולאחר מכן מוציאים,
מבשלים,גזר לחוד ואפונה לחוד,
קוצצים את הגזר,את תפוחי האדמה חותכים לקוביות .
חותכים את המלפפון חמוץ לקוביות קצוצות.
מועכים את הביצים במזלג,
מערבבים את כל החומרים עם התבלינים.
אלונה ספטון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported