הדפס את המתכון
קוצצים את העגבניות והפלפלים והפראסה,
מטגנים כל ירק לחוד
מוסיפים את כל התבלינים
מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק
מגישים עם אורז אדום או עדשים אדומים
אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,
בשלנים של לאישה 2002,
מסטר שף עונה 2 באודישנים
ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון
אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים
מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק