חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אורז עם איטריות מטוגנות בטעם תורכי ירושלמי

מאת: אלונה ספטוןאוכל תורכי09/09/20115628 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

2 כוסות אורז
כוס מים
2 כף שמן
כוס איטריות דקות מאוד או יותר לפי הטעם
1 כפית מלח,
פלפל שחור,



אופן ההכנה:

מטגנים את האיטריות בלהבה נמוכה ומעט שמן.

דואגים לשמור שהאיטריות לא ישרפו שיהיו מעט חומות.

לאחר מכן שופכים את המים בובה המקרונים ומבשלים כחמש דק,עד שלא נשאר נוזלים.

את האורז כל אחד יודע לבשל.

לקראת סיום האורז מערבבים את המקרונים ביחד עם התבלינים וממשיכים לבשל עוד 5 דק.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

אלונה ספטון

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אלונה ספטון

מאת: אלונה ספטוןמרק עגבניות15/09/114905 צפיות
מאכל שמתאים לראש השנה וליום כיפור בתור תוספת לשאר המנות. -מהבית

מאת: אלונה ספטוןראש השנה12/09/115378 צפיות
בדרך כלל נוהגים לאכול עוגת דבש אבל אני מעדיפה עוגת סולת

מאת: אלונה ספטוןסלט תפוחי אדמה09/09/1110998 צפיות
המנהג מהבית-אוכלים זאת בבוקר בראש השנה אחרי שחוזרים מבית הכנסת!עם כל מיני סלטים!בכל עדה טוענים שזה הסלט הביתי שלהם כל עדה והתבלין שלהם!!!!

מאת: אלונה ספטוןפשטידת תפוחי אדמה09/09/1110487 צפיות
מתאים ליום שישי בערב וגם לחג.

מאת: אלונה ספטוןעגבניות ממולאות08/09/115139 צפיות
ממולאים אפשרי גם בתוספת פלפלים,חצילים או כל ירק אחר שאוהבים!במתכון הזה השתתפתי בתחרות -מאסטר שף של שופרסל דיל במערב ראשון לציוןוזה פורסם בערוץ2 כחלק מפרסומת!!!!

מאת: אלונה ספטוןירקות - שונות08/09/114144 צפיות
במקור מאכל פרסי - עם קציצות גונדי במקום גונדי אני מכינה קציצות פראסה

מאת: אלונה ספטוןקציצות בשר07/09/115406 צפיות
אני נוהגת לאכול זאת באופן קבועבראש השנה נהוג לאכול זאת כמנהג הברכה :שיכרתו אויבנו ומבקשי רעתינו.....אמן!!!הפראסה נקראת גם כרישה ובאופן מוזר גם לוף והיא שונה מהלוף צבארכיבים

מתכונים נוספים בנושא אוכל תורכי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported