. פורסים את הבשר לרצועות דקיקות מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בו את רצועות הבקר 30 דקות.
פורסים את החצילים לקוביות של 2 ס"מ. מטגנים את החציל בשמן עמוק חם עד שישחימו. מוציאים בכף מחוררת ומניחים בצדעל נייר סופג. מטגנים את השום, הג'ינג'ר הפלפל החריף בשתי כפות שמן, תוך ערבוב. מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות, מערבבים, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
מעבירים לצלחת הגשה, מפרים בצל ירוק קצוץ
בתאבון