יש להתחיל להכין את הצלי יום לפני. בוחרים סיר שהבשר נכנס אליו בנוחיות. שמים שמן ועליו את הבשר ומטגנים את הנתח מכל הצדדים. ממלאים מיים עד גובה הצלי ומבשלים שעתיים וחצי. מוסיפים מיים בזמן הבישול לפי הצורך. מקררים לילה במקרר. למחרת מוציאים את הבשר מהסיר וחותכים לפרוסות דקות בעובי של סנטימטר עד סנטימר וחצי בערך.שמים בסיר מעט שמן,עליו את הבצל ואת הבשר ומטגנים יחד, הופכים את הבשר כדי שיושחם מעט גם מהצד השני. על הבשר שופכים את תכולת קופסת הפטריות,שמים מיים עד גובה הבשר ומרתיחים, מתבלים,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר נהיה רך כמו חמאה.