לחמם את השמן במחבת ולסגור מכל הצדדים את הפילה כדקה בכל צד, להעביר לצלחת ולצנן, באותה מחבת להכניס את הבצל והפטריות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את התבלינים לערבב ולצנן, להכין דף בצק עלים עם שולים של כ-3 ס"מ בכל צד, להניח חצי מתערובת הפטריות במרכז הבצק, למרוח את הפילה בחרדל להניח על הפטריות ומעל הפילה להניח את יתרת הפטריות. אם מוסיפים את הכבד אז בשלב הזה מניחים את פרוסות הכבד מעל הפטריות, לגלגל לרולדה ולסגור את הצדדים כלפי פנים, למרוח בביצה ולאפות בחום של -180 מעלות כ-25 דקות עד שמזהיב, לצנן כ-10 דקות לפרוס ולהגיש.
בתאבון