נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. פורסים את הבשר  לרצועות דקיקות מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בו את רצועות הבקר 30 דקות.
פורסים את החצילים לקוביות של  2 ס"מ. מטגנים את החציל בשמן עמוק חם עד שישחימו. מוציאים בכף מחוררת ומניחים בצדעל נייר סופג. מטגנים את השום, הג'ינג'ר הפלפל החריף בשתי כפות שמן, תוך ערבוב. מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים את קוביות  החצילים המטוגנות, מערבבים, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

מעבירים לצלחת הגשה, מפרים בצל ירוק קצוץ

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1383.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון