חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספריבס טלה בתנור

מאת: חוויה בטעמיםבשר - שונות28/01/20148643 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

למרינדה:
1/2 כוס שמן זית
4 שיני שום כתוש
3 כפות סילאן
מלח
פלפל
2 כפות חרדל

נתח של צלעות טלה



אופן ההכנה:

למרינדה:
לערבב את השמן זית עם כל המרכיבים

הבשר עצמו:

לנקות את הטלה מעודף שומן ולעסות את הנתח במרינדה על מנת שיספוג את הטעמים של של המרינדה

מומלץ להשרות את הבשר לפחות ל-24 שעות

לחמם את התנור ל-200 מעלות להניח את הספריבס במגש ולהכניס לתנור ל-20 דקות

ולאחר 20 דקות להוריד את חום התנור ל-145 מעלות ולהשאיר בתנור לעוד כשעה וחצי

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת חוויה בטעמים

מתכונים נוספים בנושא בשר - שונות

מאת: שף יעקב בשר - שונות31/12/115606 צפיות
מנה אסייתית לבקר וחצילים חריף המשלב שוב את חוכמת המתבח האסייתי

מאת: שף יעקב בשר - שונות30/11/113799 צפיות
מנה מאוד מרשימה של בצק עלים במילוי פטריות בצל מטוגן ופילה עגל און בקר

מאת: חגית נועםבשר - שונות25/08/1112776 צפיות
מה יותר טוב מארוחה בשרית ועוד עם רוטב פטריות?מתכון טעים

מאת: שף יעקב בשר - שונות22/08/114664 צפיות
זהוי מנה המשלבת טכניקת טיגון מהמטבח האסייתי

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות06/06/114437 צפיות
במתכון המקורי אוכלים את צלעות הכבש עם רוטב יוגורט, במידה ואתם שומרים כשרות, אתם יכולים לוותר על רוטב היוגורט נענע...גם ככה הוא יהיה טעים.

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות05/06/114380 צפיות
מישרה (מרינדה) לימון לבשר כבש וצלעות בעיקר, מבטיח לשדרג לכם את מנת הבשר הידועה והמוכרת, לא תוכלו לוותר על עסיסיות הבשר הצלוי, אחרי מרינדה שכזאת.


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported