להכנת המלית:לחמם מעט שמן במחבת ולהקפיץ את הפטריות כשלוש דקות להוסיף את הצ׳ילי הבצל והנבטים להמשיך להקפיץ עוד כשלוש דקות לכבות את האש ולצנן את המלית לאחר הצינון נבנה את הסיגר לסדר עלה סיגר ולהניף מעל את פרוסת הסונטה ובקצה הפרוסה של הסונטה להניף לאורך מלית לגלגל סיבוב ראשון לסגור את הצדדים פנימה ולהמשיך לגלגל עד לקבלת סיגר עבה ומהודק לסגור בעזרת דבק קמח להכין כך את כל הסיגרים לחמם שמן עמוק במחבת ולטגן את הסיגרים עד הזהבה ולהגיש בתוספת רוטב חמוץ מתוק מעורב ברוטב צ׳ילי מתוק להכנת דבק קמח לערבב קמח ומים עד לקבלת נוזל בסמיכות של טחינה בהצלחה ובתאבון