מישרה הוא פתרון לתיבול נתחי בשר דלי שומן, כולל נתחי עוף דלי שומן והודו. פתרון זה גם מסייע לשמירת עסיסיות הנתחים, במקום השומן שאחראי על פעולה זו בנתחים שמנים יותר.ההשריה נעשית תוך שימוש בכלי גדול מספיק, כדי שהמשרה יכסה את הבשר לחלוטין, בלי שהוא יצוף בו. ההשריה נעשית בתוך המקרר כשלפני השימוש בבשר יש לשטוף אותו במעט מים כדי להסיר מלחים מיותרים ולייבש אותו במגבות נייר.כדאי לדעת שהתוצאה של המישרים היא לרוב מלוחה בעיקרה כך שאם אתם מעדיפים טעמים מעודנים יותר, השיטה הזו היא לא בשבילכם.מישרה בסיסי לבשר מעושן על הגריל (מתאים גם לדגים ועוף)55 גר' סוכר55 גר' מלח950 מ"ל מים
1. מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד שהסוכר והמלח מתמוססים.2. שופכים את המישרה על הבשר עד לכיסוי מלא.3. מניחים במקרר למספר שעות או למשך לילה4. מוציאים את הבשר מהמשרה, שוטפים במעט מים ומייבשים במגבות נייר5. צולים על הגריל.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported