נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 30/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת ולסגור מכל הצדדים את הפילה כדקה בכל צד, להעביר לצלחת ולצנן, באותה מחבת להכניס את הבצל והפטריות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את התבלינים לערבב ולצנן, להכין דף בצק עלים עם שולים של כ-3 ס"מ  בכל צד, להניח חצי מתערובת הפטריות במרכז הבצק, למרוח את הפילה בחרדל להניח על הפטריות ומעל הפילה להניח את יתרת הפטריות. אם מוסיפים את הכבד אז בשלב הזה מניחים את פרוסות הכבד מעל הפטריות, לגלגל לרולדה ולסגור את הצדדים כלפי פנים, למרוח בביצה ולאפות בחום של -180 מעלות כ-25 דקות עד שמזהיב, לצנן כ-10 דקות לפרוס ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1348.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון