שוק טלה (כ 2.5- ק"ג)3 לימוניםחופן רוזמרין, קצוץ גס10 רצועות פילה אנשובי טבלינים לפי הטעםשמן זית- חצי כוס
1. נועצים חורים בבשר ודוחפים לתוכם לימון ורוזמרין 2. לתוך החורים מכניסים גם אנשובי ומטבלים את השוק במלח /פלפל. 3. בתבנית מניחים את השוק וצולים בחום גבוהה במשך שעתיים - יש להפוך את השוק כל חצי שעה בערך
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported