1 ק"ג בטטה טריה וקלופהחופן עלי טימין קצוציםכוס קמח 4 ביציםשקית אבקת אפיהכף וחצי אבקת מרק עוףקורט פלפלקורט מלחשמן לטיגון
בפומפיה עבה מגרדים את הבטטות.מוסיפים בקערה את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב.יוצרים לביבות בעזרת כף גדולה מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב
והמחמאות כבר בדרך
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported