אופן ההכנה:
1.על משטח העבודה ממליחים ומפלפלים את חזה העוף.
2.חותחים את התמרים לאורכם.
3.חותכים את הגבינת עיזים לרצועות, וממלאים כל תמר באצבע גבינה.
4.מסדרים את עלי המרווה בשורה במרכזו של נתח העוף.
5.על כל נתח, מסדרים שלושה תמרים ממולאים בגבינה
6.יוצרים מהעוף הממולא בתמרים ממולאים והמרווה רולדה מוארכת . אם יש צורך מחזרים את הרולדה בקיסמים כדי שלא תיפתח
7.במחבת מחממים את השמן . כשהשמן מגיע לרתיחה, מטגנים את הגלילות הממולאות עד להזהבה.(בערך 10 דקות טיגון) 8בסכין חדה פורסים את גלילות העוף לטבעות , ומסדרים אותן על הצלחות. מגישים מיד, אפשר לצד סלט
צפו למחמאות ותהנו...