קילו בשר כבש חתוך לקוביות4בצלים גדולים חתוכים גסצרור כוסברה קצוץ דקקורט זעפרן קורט זנגביל ק"ג חבושים חתוכים לחצאים לא קלופים 50 גרם מרגרינה מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: 1. שמים את הבצל והבשר בסיר טאג'ין גדול ומטבלים במלח ופלפל 2.מוסיפים את הזעפרן הכוסברה והזנגביל ומבשלים על אש נמוכה עד רתיחה (בערך שעה) 3.כשעה לפני ההגשה מוסיפים את החבושים ומבשלים בתאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported