1 ק׳ג פרגיות חתוך לקוביות של 2 על 2 ס׳מ בערך 5 שיני שום כתוש 1 כפית מלח 1 כוס יין לבן יבש
במחבת גדולה לטגן היטב את בשר הפרגיות להוסיף את המלח והיין ולבשל עוד כ- 5 דקות להוסיף את השום לערבב ולבשל עוד דקה לכבות את האש ולסגור עם מכסה ל-5 דקות ולהגיש
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported