1 ק'ג פרגיות עוף חתוכות לקוביות גדולות2\1 כוס שמן לטיגון3 בצלים פרוסים לחצאי ירח10 שזיפים שחורים יבשים מגולענים1 כוס מים1 פלפל חריף קצוץ1 כף אבקת קארי1 כף פפריקה מתוקה1 כפית אבקת מרק עוף1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור
לטגן את הבצלים והפלפל החריף עד הזהבה קלה ולהוסיף את נתחי הפרגיות ולטגן עד שהבשר מתרכך להוסיף את התבלינים והמים ולבשל כ-15 דקות על אש חלשה להוסיף את השזיפים לערבב ולכבות את האש
מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported