3 ק"ג בשר אסדו (בשר עם עצם)רוטב להגשה:1 ראש שום כתוש1 כף מלח1 כוס מים פושרים1 כף חומץלערבב את כל מצרכי הרוטב ולצקת על האסדו כאשר הוא מונח בצלחת
לצלות את בשר האסדו על המנגל עד אשר משחים היטב מכל הצדדים, לאחר מכן להעביר לתנור שחומם מראש על 220 מעלות לשעתיים אפייה להגיש בתוספת הרוטב.
כך ברוב מסעדות הבשר מכינים אסדו.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported