חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון להכנת אסדו מהיר וקליל

מאת: אסף גולןאסדו13/10/201021532 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

לוקחים בשר בקר לוקחים רוזמרין מתבלים אותו עם פפרקיה או שמן קמצוץ מלח על הבשר או עם צ'לי מתוק או חריף או יין אדום מתוק או יבש למעוניינםלמשרוצה אפשר גם להמתיק אותו קצת מישרוצוה לעשות את האסדו בתנור אם הוא רוצה שישים תפוחי אדמה או בטטות או עניבים עם הבשר



אופן ההכנה:

שמים את הבשר בתנור כ200 מעלות עד שתקבלו צבע חום כ4-7שעות תלוי בתנור

על המנגל צריך לחמם את הבשר באש בינונית בחום של 200 מעלות כ-3-4שעות תליו בעוצמת המנגל

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אסף גולן

מתכונים נוספים בנושא אסדו

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1112994 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מאת: שף יעקב אסדו06/09/1010028 צפיות
מנת בשר טעימה ונימוכה שילוב טעמים מדהים בכל נגיסה

מאת: שף יעקב אסדו09/07/1023394 צפיות
מנת בשר אמיתית כמו בכל המסעדות המפורסמות



מאת: שף אריאל רוזנבלוםאסדו15/07/0914340 צפיות
* את האסאדו, מכינים עם העצם. לכן כשקונים את נתח הבשר לאסאדו, צריך לקחת בחשבון כמות גדולה של בשר לכל סועד (כחצי מהכמות יהיה עצם).* בניגוד למנגל, חשוב שלא יהיה מגע ישיר של הבשר עם האש. הסוד הוא לצלות את הבשר במרחק של כ-20 סמ מהגחלים. בצורה זו, הבשר מתבשל מבפנים על ידי החום הפנימי שמשתחרר מהעצמות וכך נשמרת העסיסיות.* במהלך הצלייה מורחים את הבשר אך ורק בשמן זית, מלח ופלפל וחובה להגיש אותו בסוף עם רוטב צ'ימיצ'ורי. רוטב הצ'ימיצ'ורי עשוי מהרבה פטרוזיליה קצוצה שמעורבבת עם הרבה שום, חומץ ושמן זית. מוסיפים כמובן גם מלח ופלפל ונותנים לכל התערובת לנוח.

מאת: רז ממרודאסדו24/02/0913519 צפיות
קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע, מהווים תפאורה מושלמת לנתחי הבשר החמים והעסיסיים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported