לוקחים בשר בקר לוקחים רוזמרין מתבלים אותו עם פפרקיה או שמן קמצוץ מלח על הבשר או עם צ'לי מתוק או חריף או יין אדום מתוק או יבש למעוניינםלמשרוצה אפשר גם להמתיק אותו קצת מישרוצוה לעשות את האסדו בתנור אם הוא רוצה שישים תפוחי אדמה או בטטות או עניבים עם הבשר
שמים את הבשר בתנור כ200 מעלות עד שתקבלו צבע חום כ4-7שעות תלוי בתנור
על המנגל צריך לחמם את הבשר באש בינונית בחום של 200 מעלות כ-3-4שעות תליו בעוצמת המנגל
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported