הכנה:
מכינים את גריל פחמים: הרשת צריכה להיות במרחק של כ-30 סמ מהגחלים.
מניחים בתחתית המנגל שכבה אחת של גחלים בצפיפות דלילה יחסית(שומרים בצד גחלים
נוספות כדי למלא את הגריל בהמשך). העיקרון הוא, צליית הבשר בחום נמוך מאד
ולאורך זמן רב.
מניחים את הבשר על הרשת ונותנים לו להיצלות לאיטו במשך כשעתיים וחצי. במהלך
הצלייה הופכים את הנתח מצד לצד. במהלך הצלייה גם ממליחים ומפלפלים את הנתח.
צולים אותו עד שהוא שחום לגמרי ופריך ביותר מבחוץ אך בפנים ורדרד ורך.