נתח אסאדו "אדום אדום" 1.5 ק"ג 1/4 כוס דבש 1/4 כוס רוטב טריאקי 1/4 כוס מיץ לימון 1/4 כוס שמן תירס 3 שיני שום כתושות כף ג’ינג’ר/זנגביל טרי מגורר
. טורפים את כל המצרכים למשרה,
מורחים ומשרים את הבשר לפחות 12 שעות במשרה,
. . צולים את הבשר באיטיות מדי פעם מושחים במשרה.
מומלץ להכין את הבשר בגריל, לפחות 2 לפני האוכל או האורחים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported