נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לצלות את בשר האסדו על המנגל עד אשר משחים היטב מכל הצדדים, לאחר מכן להעביר לתנור שחומם מראש על 220 מעלות  לשעתיים אפייה להגיש בתוספת הרוטב.

כך ברוב מסעדות הבשר מכינים אסדו.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe705.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון