2 ק"ג נתח שלם של מותן חזיר (סינטה) עם מעט שומן מעל2 כפות דבש1 כף גרגרי פלפל אדום1 כף גרגרי פלפל שחור1/2 כפית צ'ילי גרוסלגרוס את שלושת סוגי הפלפלים יחד לתערובת הפלפלים צריכים להיות גרוסים גס1 כף גרגרי חרדל1 כפית אבקת שום1 כפית מלח
למרוח את נתח הבשר בדבש סביב, להוסיף לפלפלים את גרגרי החרדל השום והמלח לערבב ולצפות את הנתח סביב, לחמם תנור ל-160 מעלות ולאפות את הבשר 55 דקות, להוציא מהתנור לתת לבשר לנוח כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
בתאבון.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported