1 ק'ג סטייק צוואר ללא עצמות חתוך לקוביות של 2,ס'מ6 כפות שמן לטיגון6 שיני שום כתושות1 כוס יין לבן יבש1 כפית מלח
לטגן בשמן את הבשר היטב להוסיף את היין ולבשל עוד כ-5 דקות להוסיף את השום והמלח לערבב קלות לכסות את המחבת ולכבות את האש למספר דקות לפני ההגשה
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported