2 ק;ג ספריפס פרוס לצלעותלמרינדה;3 כפות דבש2 ס'מ ג'ינג'ר קצוץ דק 6 שיני שום כתוש2\1 כוס סויה2\1 כוס סויה מתוקה3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
בקערה לערבב את כל מרכיבי המרינדה. להכניס את הצלעות, ולמקרר למשך כשעתיים. לצלות על הגריל כ-5 דקות בכל צד על אש לוחשת. (חלשה)
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported