2\1.1 ק'ג סטייק צוואר חזיר ללא עצמות חתוך לקוביות2\1 ק'ג עצמות מעושנות של חזיר2 בצלים קצוצים 1 ראש כרוב פרוס3\1 כוס שמן לטיגון250 ג'ר רסק עגבניות1כף פפריקה מתוקה1 כף מרק עוף3\1 כוס חומץ רגיל2\1 כוס מים2 כפות סוכר1 כף מלח
מטגנים את הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את הבשר ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.מוסיפים את הכרוב העצמות והמים
מבשלים עד שהכרוב רך, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה עוד 10-דקות מגישים לצד פירה תפו'א.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported