נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למרוח את נתח הבשר בדבש סביב, להוסיף לפלפלים את גרגרי החרדל השום והמלח לערבב ולצפות את הנתח סביב, לחמם תנור ל-160 מעלות ולאפות את הבשר  55 דקות, להוציא מהתנור לתת לבשר לנוח כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1396.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון