להכנת הקציצות
לערבב היטב את כל המצרכים, לייצור קציצות קטנות, להניח על מגש ולהכניס למקרר.
לשקשוקה
לחמם במחבת את השמן ולטגן את החצילים עד הזהבה, לסנן לקערה, להוסיף עוד מעט שמן למחבת ולטגן את הבצל והפלפלים עד התרככות הפלפלים, להוסיף את העגבניות והשום ולהמשיך לבשל עד אשר העגבניות מתרככות, להוסיף את רסק העגבניות התבלינים ואת החצילים ולערבב היטב, להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולהוסיף את הקציצות לרוטב לבשל על אש נמוכה כשעה ולהגיש עם לחם שחור טרי.
בתאבון