500 גרם בשר בקר טחון3 שיני שום כתושות1 ס"מ ג'ינגר מגורד3 בצלים ירוקים קצוצים1 ביצה3 כפות רוטב סויה3 כפות רוטב צ'ילי מתוק2 כפות פירורי לחם דקלציפוי:פירורי פנקו יש אפשרות לשפד על שיפודי סאטה ולצלות על מחבת גריל פסים
בקערה לערבב את כל מצרכי המתכון ליצור קציצות, לצפות בפירורי פנקו ולטגן. אופציה 2: להעלות על שיפודי הסאטה ולצלות לדרגת מדיום על מחבת הגריל. בתיאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported