חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פסטה-בולונז

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/20116193 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/2 ק''ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל אדום מתוק קצוץ
2 גזרים קצוצים
1 ראש שום
800 גרם עגבניות מרוסקות
מלח פלפל
טימין
5-6 עלי דפנה
גרגירי כוסברה קטושים
1/4 כוס שמן זית
בערך 2 כוסות מים
500 גרם פסטה איכותית



אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר גדול.

מוסיפים לשמן את הבצל,הגמבה והגזר ומטגנים קצת.

מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים קצת. (למעט העלי דפנה שלא יישברו)

מוסיפים את הבשר לסיר ומפוררים אותו עד שהוא משנה צבע.

מוסיפים את העגבניות ומערבבים.

אם רואים שהתערובת קצת יבשה מוסיפים מים.

מוסיפים את עלי הדפנה ושיני שום שלמות וקלופות מראש אחד.(לא צריך לקצוץ אותם הם נמסים לתוך התבשיל)

מביאים לרתיחה,ומעבירים לללהבה הכי הכי נמוכה.

שעתיים בישול (קשה להתאפק שעתיים עם הריח אבל זה שווה את זה) וכל איזה חצי שעה לתת ערבוב קל.

רק שהבולונז מוכן מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.(אני מעדיף פסטה בצורת ביסלי גריל-ככה נתפס יותר בולונז על הפסטה)

מוסיפים את הפסטה לבולונז ומערבבים.

אפשר ורצוי על צלחת עם בולונז לפזר גבינת פרמז'ן מגוררת.

בתאבון.

 

תגיות המתכון: בולונז


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת גילי פאר

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/116292 צפיות
תבשיל מקסים לקציצות הבסיסיות שלי

מאת: גילי פארקציצות בשר01/05/1113232 צפיות
קציצות בשר מטוגנות יכולות להוות בסיס להרבה מתכונים אבל גם ככה איך שהן, הן טעימות.

מתכונים נוספים בנושא בשר טחון

מאת: אמיר רוזןבשר טחון03/06/126855 צפיות
מי לא אוהב סלרי??אחרי הצבעה רבת משתתפים, הוחלט לנסות להחליף את הפטרוזיליה מקציצות הבקר ב... סלרי. התוצאה,.. טעים טעים.

מאת: שף יעקב בשר טחון04/12/114899 צפיות
מנת קציצות בתיבול נקניקיות מרגז ברוטב שקשוקה חצילים מעדן ששווה לנסות

מאת: חגית נועםבשר טחון09/10/116801 צפיות
תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.

מאת: ליז עוזיאלבשר טחון24/08/116348 צפיות
אין שישי בלי התחתיות הללו , מלוות באורז לבן

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/118368 צפיות
הנקניקיות הכי מפורסמות במטבח הארגנטינאי רק שעכשיו אפשר להכין גם בבית

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/116518 צפיות
נקניקיות מבושלות להכנה בבית לא תוספות של מלחים פוספטים ועוד דברים טובים כך כל בני המשפחה יכולים להינות ממוצר טבעי ובעיקר טעים

מאת: שף יעקב בשר טחון12/03/118944 צפיות
מנת קציצות בשר בקר מתובלות בסגנון אסייתי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported