נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הקציצות

לערבב היטב את כל המצרכים, לייצור קציצות קטנות, להניח על מגש ולהכניס למקרר.

לשקשוקה

לחמם במחבת את השמן ולטגן את החצילים עד הזהבה, לסנן לקערה, להוסיף עוד מעט שמן למחבת ולטגן את הבצל והפלפלים עד התרככות הפלפלים, להוסיף את העגבניות והשום ולהמשיך לבשל עד אשר העגבניות מתרככות,  להוסיף  את רסק העגבניות התבלינים ואת החצילים ולערבב היטב, להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולהוסיף את הקציצות לרוטב לבשל על אש נמוכה כשעה ולהגיש עם לחם שחור טרי.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1356.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון