להכנת הציר
לבשל ברתיחה כשתי דקות את העוף לשפוך את המים ולשטוף היטב את העוף, להחזיר לסיר את העוף להוסיף 4 ליטר מים ולבשל כשעה, לסנן מהמרק את העוף ולהשאיר את המרק צלול.
להכנת המרק
לחמם את החמאה והשמן ולהוסיף את הבצל, לטגן עד השחמה, להעביר לסיר את הבצל והאפונה ולבשל עד אשר האפונה רכה, להוסיף את התבלינים, בעזרת בלנדר סטיק לרסק את הבצל והאפונה, לכבות את האש ולהגיש בתוספת הקרוטונים
תמונה בהמשך היום...
להכנת הקרוטונים
להכניס את הבגט למגש אפייה להוסיף את התבלינים לצקת את שמן הזית ולערבב היטב, להכניס לתנור בחום גבוה ולאפות עד אשר מזהיב היטב
בתאבון