- מפרקים מהכרובית 2 כוסות של ראשי פרחי כרובית קטנים (נראים כמו פופקורן). חולטים מספר דקות במים רותחים עד לריכוך, מניחים בצד להצטננות.
- לסיר גדול מכניסים את שאר הכרובית, הבצל, הארטישוק הירושלמי, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, כרישה ושום. מכסים בחלב וציר ירקות או מים. מבשלים עד לריכוך הירקות.
לצנן מעט, בעזרת בלנדר מוט לטחון את המרק עד למרקם קרמי.
- להוסיף לסיר את החמאה, הפלפל הלבן, הקארי והמלח. לערבב, לטעום ולתקן תיבול.
- להגשה יש להניח את המרק בקערה, לפזר את ראשי הכרובית במרק, לפזר עירית קצוצה ולהגיש.