נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הציר

לבשל ברתיחה כשתי דקות את העוף לשפוך את המים ולשטוף היטב את העוף, להחזיר לסיר את העוף להוסיף 4 ליטר מים ולבשל כשעה, לסנן מהמרק את העוף ולהשאיר את המרק צלול.

להכנת המרק

לחמם את החמאה והשמן ולהוסיף את הבצל, לטגן עד השחמה, להעביר לסיר את הבצל והאפונה ולבשל עד אשר האפונה רכה, להוסיף את התבלינים, בעזרת בלנדר סטיק לרסק את הבצל והאפונה, לכבות את האש ולהגיש בתוספת הקרוטונים
תמונה בהמשך היום...

להכנת הקרוטונים

להכניס את הבגט למגש אפייה להוסיף את התבלינים לצקת את שמן הזית ולערבב היטב, להכניס לתנור בחום גבוה ולאפות עד אשר מזהיב היטב

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1353.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון