נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 12/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לערבב את כל מצרכי המתכון ליצור קציצות, לצפות בפירורי פנקו ולטגן. אופציה 2: להעלות על שיפודי הסאטה ולצלות לדרגת מדיום על מחבת הגריל. בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1079.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון