לנזיד: להכניס לסיר את הבשר והשעועית ,להוסיף את המים ולבשל כשעתיים וחצי (אם יש צורך להוסיף מים לבישול יש להוסיף מים רותחים בלבד).
לטיגון: במחבת גדולה להכניס את קוביות חזה האווז ולהקפיץ כ 2-3 דקות, להוסיף 3 כפות שמן קנולה את הבצל והשום ולהקפיץ עד שהבצל הופך שקוף, להוסיף את שאר המצרכים והתבלינים, ולהקפיץ עוד כ-5 דקות, להוסיף את הבשר והשעועית אל המחבת, להוסיף כ-1 כוס ממי הבישול, לערבב ולבשל כ-5 דקות עד התמזגות הטעמים, להגיש בתוספת אורז לבן.