בשר לחמין או מס 8רסק עגבניותמיםירקות (גזר, קישואים, ארטישוק, בצל, לפת ועוד לפי טעמכם)רבע כפית קינמוןרבע כפית ציפורןפלפלמלחכוסברה
לבשל את הבשר במעת מים ורסק ההגבניות במשך 30-45 דקות
תוסופו את הירקות מקולפות וחתוכות בחתיכות גסות
תוסיפו מים תבלינים וכוסברה
לבשל על להבה נמוכה עד שהבשר והירקות יהיו מוכנים.
לפני הגשה להוריד את הכוסברה.
בתאבון ושבת שלום...
רות זלמתי
קייטרינג בשרי
שף צרפתי גורמה.אני בעלת ניסיון רב בקייטרינג כשרועיצוב אירועיםיחס אישי עם לקוחות ומעצבת מומחיתרות מארגנת אירוע שלכם כמו של בני משפחתה
קייטרינג גורמה
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported