לקמח את נתחי הבשר, לצקת את השמן לסיר ולטגן את הנתחים עד שמזהיבים, להוציא את הבשר ולהניח בצד.
להוסיף לסיר את הבצל והשום ולטגן עד שקיפות הבצל, להוסיף את העגבניות ולבשל עד שמתרככות תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את הבשר, לכסות במים עד לס"מ מעל הבשר ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעתיים עד שעתיים וחצי, יש לבדוק שהנוזלים יהיו בגובה של הבשר ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים בלבד, לאחר הבישול יש לטעום ולתקן תיבול.
ההגשה:
להוריד את כיפת ככר הלחם ולרוקן את תוכנו של הככר, להניח את הכיכר בתוך צלחת הגשה, למלא בעזרת מצקת את כיכר הלחם בגולש ולהגיש כאשר כיפת הלחם מכסה את תוכן הכיכר.
בתאבון