חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אוסובוקו עגל וירקות שורש

מאת: שף יעקב תבשיל בשר25/12/20105978 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

6 פרוסות אוסובוקו עגל
2 בצלים חתוכים לקוביות גסות
1 פלפל אדום חתוך גס
1 פלפל ירוק חתוך גס
8 שיני שום קלופות שלמות
2 גזרים קלופים חתוכים גס
8 עגבניות קלופות חתוכות ל-4 כל אחת
4 קולורבי קלוף חתוך כל אחד ל-4
1 שורש סלרי קלוף חתוך ל-8
2 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך ל-2 כל אחד
1/3 כוס שמן לטיגון
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית טימין
2 כפות פפריקה מתוקה
3 פלפלוני צ'ילי יבש
1 כף מלח
2 כוסות יין לבן יבש
2 כוסות מים

לטיבול האוסובוקו:
1 וחצי כוס קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור



אופן ההכנה:

לצפות את האוסובוקו בתערובת הקמח ולטגן במחבת עד שמזהיב היטב ולהניח בצד, לאותה מחבת להכניס את כל הירקות מלבד העגבניות ולהקפיץ עד שהפלפלים מתרככים, להוסיף את 2 כוסות היין ולבשל עוד כ-5 דקות ולהוסיף את העגבניות, להמשיך לבשל עד שהעגבניות מתרככות, להוסיף את המים ואת התבלינים לערבב ולבשל עוד כ-5 דקות, לסדר בתבנית אפייה את האוסובוקו ולצקת מעל את תוכן המחבת, להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך שעתיים וחצי ולהגיש.

 

תגיות המתכון: אוסובוקו כפרי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135775 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136237 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136242 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129685 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126039 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125131 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129592 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא תבשיל בשר

מאת: שף יעקב תבשיל בשר04/01/128310 צפיות
תבשיל מדהים בטעמו של לב בקר מומלץ בחום

מאת: טבחכםתבשיל בשר14/11/116906 צפיות
ההודו האדום הינו מזון חיוני ובריא, רבים אינם אוכלים ממנו משום שטעמו אותו...להלן מתכון פשוט וקל להכנה שמבטיח לכם שתתחילו לאהוב את ההודו !!!

מאת: שף יעקב תבשיל בשר18/03/118821 צפיות
מנה עיקרית מאוד מרשימה, טעימה וחגיגית

מאת: שף יעקב תבשיל בשר22/02/116711 צפיות
בשבתות חורפיות וקרות כאשר אין חשק להתאמץ יותר מידי הפתרון האולטימטיבי צלחת צ'ולנט חמה ומהבילה בתוספת קשקע וחמוצים ביתיים אין אין על המנה הזו

מאת: רות זלמתיתבשיל בשר28/01/114866 צפיות
הכנתי קוסקוס לשבת, ורציתי לשתף איתכם את המתכון הזה.יש לו טעם מיוחד ומאוד עדין.מתכון מעוד יעיל כשאתם רוצים להזמין הרבה אנשים.....

מאת: שף יעקב תבשיל בשר22/11/104858 צפיות
תבשיל בשר ושעועית אדומה בתוספת חזה אווז - מעדן מנצח

מאת: שף יעקב תבשיל בשר07/09/107471 צפיות
מנת בשר שמבושלת על בצל ובירה ופיטריות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported