יום קודם טוחנים במערבל מזון את החומרים למרינדה , שאת השמן, מוסיפים לבסוף במזיגה איטית עד לקבלת מרקם של משחה. מושחים את חלקי השוק ומניחים במקרר עד למחרת או לפחות 6 שעות. מטגנים את הנתחים רק למצב של סגירה, מסביב. כמו כן מקפיצים קלות את הירקות. בתבנית עם שוליים גבוהים, מניחים בתחתית חצי מכמות הירקות, מעליהם מניחים את הנתחים ומעל שוב ירקות . מוזגים את כל היינות והחומץ מעל, מתבלים ומפזרים את ענפי עשבי התיבול. מכסים בנייר פרגמנט ומעליו נייר אלומיניום וצולים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות כ שעתיים.או עד שהנתחים רכים מאוד. בהגשה מצמצמים את הנוזלים שבתבנית, במחבת, ויוצקים מעל השוק.