מצרכים- 16 פרוסות בשר עגל מהכף [שייטל] להפריד בנילון הפרדה ולדפוק קלות בפטיש . קמח לקימוח, 2 כפות חמאה, 2 כפות שמן זית, 4 שיני שום פרוסים דק, 1/2 כוס יין מרסלה, כף חומץ בלסמי, 1/4 כוס ציר בשר אם יש, שוט ברנדי, מלח ופלפל שחור גרוס..
לקמח את פרוסות הבשר, לטגן בשמן וחמאה קלות משני צדדים, להסיר מהאש ולשמור בצד, להוסיף שום, מרסלה, חומץ, ברנדי, לשלהב, לתבל, לצמצם ולהוסיף את פרוסות הבשר ולהגיש מיד מצוין עם ירק ירוק.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported