400 ג'ר פרוסות פילה מסודרות בין 2 דפי ניילון הפרדה דפוקות מאוד בעדינות, 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון טרי, כף חומץ בלסמי, כף בזיליקום טחון, שן שום כתוש, מלח ים גס ,פלפל שחור גרוס ופרמזן לפזור מעל
לשטח את פרוסות הבשר, להכין רוטב מכל המצרכים, למזוג מעל ולפזר את הפרמזן ולהגיש. מצוין עם לחם שחור כפרי.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported