נכתב על ידי: ניצה בן שלום
תאריך: 05/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יום קודם טוחנים במערבל מזון את החומרים למרינדה , שאת השמן, מוסיפים לבסוף במזיגה איטית עד לקבלת מרקם של משחה. מושחים את חלקי השוק ומניחים במקרר עד למחרת או לפחות 6 שעות.   מטגנים את הנתחים רק למצב של סגירה, מסביב. כמו כן מקפיצים קלות את הירקות.   בתבנית עם שוליים גבוהים, מניחים בתחתית חצי מכמות הירקות, מעליהם מניחים את הנתחים ומעל שוב ירקות .   מוזגים את כל היינות והחומץ מעל, מתבלים ומפזרים את ענפי עשבי התיבול.   מכסים בנייר פרגמנט ומעליו נייר אלומיניום   וצולים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות כ שעתיים.או עד שהנתחים רכים מאוד.   בהגשה מצמצמים את הנוזלים שבתבנית, במחבת, ויוצקים מעל השוק.    


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe87.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון